10 grunde til at starte træning i dag Zumba!

10 grunde til at starte træning i dag Zumba!

Træt af de monotone øvelser i gymnastiksalen eller jogging kedeligt? Begynd at tabe overskydende vægt ved at danse Zumba! Før du gør, kan du læse, hvad der er og hvad der er gavnligt.

Hvad er Zumba?

Zumba Fitness er en kombination af vestlige systemer af latinamerikansk dans. Så disse er øvelser, der afholdes under tilsyn af en instruktør, hvor deltagerne danse til rytmen af musikken forsøger at efterligne hans bevægelser.

Her er de vigtigste fordele ved regelmæssig træning Zumba:

1. Hurtig tab af kalorier - praktiserende Zumba kan brænde på en time, indtil omkring 800 kalorier! Det er meget mere end selv under anstrengende løb.

2. Dannelse af alle muskelgrupper - Zumba har en positiv effekt på udformningen og opstrammende næsten alle muskelgrupper. Ikke udvikler samtidig overdrevet muskulatur, så kvinder kan øve det efter behag.

3. Instant resultater - den første er synlige selv i et par uger. Intet motiverer os til yderligere øvelser som hurtige resultater!

4. Bevidsthed om din krop - under træning muskler pludselig begynde at føle, at der aldrig har været klar over hidtil!

5. Forbedre kreativitet - bevist, at dansen korrekt synkronisering påvirker hjernehalvdele og dermed øge kreativiteten.

6. En god måde at de-stress - efter en times træning, du glemme alt om problemer, der wyniosłeś arbejde sammen.

7. Lykke - Zumba dans forårsager udskillelsen af hormoner kaldet endorfiner lykke. Dette gør det en ideel måde at slå vintertræthed eller jesiennie!

8. let at udføre dans rutiner - vi er frie til at efterligne bevægelser instruktør, uden at bekymre sig om den nøjagtige gengivelse af hans fodspor. Hvad betyder mest af alt, sjovt!

9. En fantastisk måde at opbygge fitness - Zumba kan træne folk i forskellige former for fysisk og aldre.

10. Chancen for at lære om at inspirere folk - Zumba klasser afholdes i grupper, så vi kan vide også ladet med positiv energi folk.