Aerobic 6 Weider - en måde til smukke mave

Aerobic 6 Weider - en måde til smukke mave

Mød en effektiv måde at perfekt skulpturelle mave! Hvis din drøm er flad og muskuløs mave, sat på Aerobic 6 Weider!

Dette er intet andet end et sæt af øvelser, der hjælper forme og styrke mavemusklerne. Som navnet antyder, motion er præcis seks. Fangsten og i dette, for at udføre det uden afbrydelse mavemuskel afslapning, hvilket ikke er let. I hver af de klasser, vi stopper bevægelse på tre sekunder i det øjeblik største spænding muskler. Helt ærligt, Aerobiczna 6 Weider kræver udøveren stærkt engagement og dygtighed til at være i stand til at være præcist og smidigt udføre. Bemærk venligst at alle øvelser, som er yderligere beskrevet nedenfor, udført på en flad overflade.


Øvelse nr 1

Vi ligger på ryggen. Arranger dine hænder på dine sider. Vi rejser brystet, og pas på ikke at rive lænden af substratet. Hæv ene ben bøjet ved knæet omkring 90 grader opad, indtil låret ikke vil skabe den del af lændehvirvelsøjlen vinkel. På dette punkt, vi fat i knæet og hold den i 3 sekunder. Vi vender tilbage til lå sænket brystet og gentag øvelsen med det andet ben.


Øvelse nr 2

Aktivitet svarende til den foregående, med den forskel, at under dens udførelse hæve begge fødder på samme tid.

Øvelse nr 3
Motion næsten det samme som 1, bortset fra at hænderne i stedet for æglæggende langs stammen, viklet på halsen.

Øvelse nr 4

Kombinationen af øvelser 2 og 3: under øvelsen, hæve begge ben og hans hænder viklet ind på halsen.

Øvelse nr 5
Hænderne er flettet hals. Hæv brystet. Vi rejser til en forandring en gang, når det andet ben, som i øvelse 1 og 3. I dette tilfælde dog ikke stoppe benene under maksimal intensitet muskel arbejde, men vi forsøger at gøre cykel / saks. Ben ændre ca. 5-15 gange.

Øvelse nr 6
Løft brystet og begge ben lige. Vi holder nede tre sekunder.