Afhængighed af slik - hvordan man kan overvinde dem?

Afhængighed af slik - hvordan man kan overvinde dem?

Slik - mere behagelig afslapning, er de allierede i tider med sorg, oversået med tidsforbrug blandt familie. Hvordan kan du slippe af med dem, da de er så lækker og de bringer os så meget glæde?

Spise slik gør os lykkelige, så de ikke når til. Måske endda hver dag. Af den måde, hvis vi tilfældigvis til at tale en legende tone, vi er afhængige af slik. Men virkelig findes en sådan afhængighed, selv sammenlignet med alkoholisme eller stofmisbrug kan synes som noget meget trivielt. Uretfærdigt.

Sukker allestedsnærværende

Slik, på grund af sukker indeholdt deri truer vores helbred. Selv i det øjeblik vi spise en candy bar for os at opfylde og forbedrer humør, på lang sigt ødelæggende indflydelse på vores krop. På negativsiden sukker finde nogen steder. Der er masser af det i de færdige produkter, stærkt forarbejdede fødevarer, saucer, drikkevarer, snacks. Hvis vi spiser dem selv fra tid til anden, og heller ikke begrænse os i forbrugende slik, så meget værre for os. Vi skal reducere betydeligt forbrug af sukker, og frem for alt, opgive at spise slik dagligt. Men det er ikke let, især hvis vi har vores vaner.
 

I begrænsende slik vil hjælpe os til at inkludere i kosten mere frugt og frisk juice. I stedet for sukker til at forsøde drikkevarer (og mere!) Kan med held bruge en god kvalitet honning eller skifte til stevia. Kommercielle bagværk og kager skal erstatte husstand. Hvis du beslutter at chokolade på, så bitter, med den højest mulige indhold af kakao. Når du foretager indkøb, læse etiketten - viden om, hvad der er i vente enkelte produkter, vil give os mulighed for at købe klogt og til gavn for sundheden.
 

Når slik har en fordel over dig

Om afhængighed kan tale, når lægemidlerne forstyrrer vores daglige funktion, og vi, selv om vi er klar over dette faktum, stadig efter ikke nå til. Vi er ikke i stand til at dominere situationen, tværtimod - det er nødvendigt at gøre noget, i dette tilfælde spise slik, det er stærkere end vores vilje og sund fornuft.

Sådan afhængighed bør rådføre sig med specialister. Terapien er lige så vigtig her som i tilfældet med andre former for afhængighed, men om at være afhængige af slik eller sukker siges at være mindre end ca. alkoholisme, afhængighed af tobak eller arbejdsnarkomani. Ændringen til en sundere kost vil hjælpe en diætist.