Allergi over for husstøvmider og rengøring

Allergi over for husstøvmider og rengøring

Med hensyn til spørgsmålet om rengøring bør gribes an, og folk med allergi i familien, som er allergiske over for husstøvmider? Vi rådgiver!

Husstøv er en fjende nummer et for mange mennesker, der lider af allergi indåndes. Ophobes i mider, mikroskopiske skabninger arachnid familien, som ikke selv er faktisk farligt for mennesker, men kan være meget skadeligt for deres ekskrementer, nemlig proteiner i dem - en meget stærk allergen.

Selvom mider ikke kan se med det blotte øje, de er i vores lejlighed overalt. Meget ligesom temperaturer over tyve grader og et par steder, hvor støv opsamles, og dækker således, gardiner, tæpper og tæpper, og et sandt paradis for dem linned, fordi de lever af ekspanderet hud. Fighting dem er svært, men ikke umuligt, og det skal tages specielt når allergisymptomer har vores barn, som i tilfældet med små børn udsættes for mider kan være farlige konsekvenser. Alle allergi kan opleve ubehagelige symptomer som løbende næse, øjenbetændelse, eksem, og endda astma, men barnets krop kan ikke effektivt forsvare sig mod allergener.

Den eneste effektive måde at bekæmpe husstøvmider er en almindelig og ordentlig rengøring. Det skal først fjernes fra hjemmet unødvendige elementer og samle støv, og andre omhyggeligt støvsuges og om muligt med en fugtig klud. Det er bedre at slippe af med tunge gardiner, tyk hætte, et soveværelse gulvtæppet, strøelse og skiftes hyppigt og ventilere. I mere alvorlige tilfælde, er du nødt til at erstatte de traditionelle puder og dyner syntetiske produkter eller endda købe specielle tasker mikrofiber, hvorigennem mider ikke kan trænge igennem. At støvsuger er den bedste vand filter, kan du også få specielle rengøringsmidler mod mider.