Hallu Forte – et pålideligt apparat mod hallux valgus

Hallu Forte – et pålideligt apparat mod hallux valgus

Hallux valgus er en degenerativ sygdom, hvor foden deformeres. Personer, som døjer med hallux valgus, ved godt, at det er en smertefuld lidelse. Hvordan kan man komme af med den?

Hallux valgus eller skæv storetå, er en deformitet af det første metatarsofalangealled, som karakteriseres ved, at storetåen drejer mod de øvrige tæer. Deformiteten er smertefri i starten, men kan blive til et stort problem med tiden. Hvad skal man så gøre?

Man kan nok høre fra mange, at operationen er nødvendig, og at der ikke er andre behandlingsmuligheder. Det er selvfølgelig ikke rigtigt – der er mange behandlingsmuligheder, og operationen er den sidste udvej, som du aldrig vil blive stillet over for, hvis du tidligere selv vil tage kampen mod hallux valgus.

Hallu Forte er et korrektionsapparat, som hjælper i kampen mod hallux valgus. Den opretter storetåens stilling på en naturlig og stabil måde samt mindsker spændinger og giver komfortfølelse.

Hvad adskiller Hallu Forte fra andre apparater af den slags? Det er først og fremmest gangkvaliteten. Det modvirker også deformitetens tilbagefald og har en beskyttende virkning på muskler og led. Det kan bruges sammen med alle slags fodtøj. Ortopæder og specialister, som beskæftiger sig med forebyggelse, undersøgelser og behandling af foddeformiteter og funktionsforstyrrelser i fødderne, anbefaler Hallu Forte som et alternativ til operationer og kirurgiske indgreb.

De personer, som døjer med hallux valgus, prøver at mildne smerter og mindske hævelser på mange forskellige måder. De bruger oftest kompresser, salver eller urter, som anbefales af en nabo. Sådanne fremgangsmåder vil dog ikke give den ønskede lindring, men kan derimod forværre problemet. Korrektionsapparatet Hallu Forte er lettilgængeligt, billigt, og det hjælper! Det tilpasser sig til alle fodformer, reducerer antallet af hævelser, hudafskrabninger og clavus, som er forårsaget af hallux valgus. Du behøver hverken at vente i køen til lægen eller frygte operationen. Vent ikke for længe med beslutningen om behandling og indkøb af korrektionsapparatet, fordi jo hurtigere du gør det, jo hurtigere vil dine fødder opleve en lettelse, og du selv vil begynde at elske lange gåture.

 

 

Efter at have taget Hallu Forte på foden, kan du føle lidt ubehag omkring storetåens nederste del, men du skal ikke tage dig af det, fordi det betyder, at apparatet virker. Brug af apparatet vil ikke besværliggøre din gang. Det vil gøre det nemmere for dig at fungere til daglig.