Home Retsmidler for bihulebetændelse

Home Retsmidler for bihulebetændelse

Træt løbende næse, og frem for alt den smerte i næsen, udstråling til templer og pande med alt for at hindre driften med succes. Der er nogle naturlige hjem retsmidler, der kan hjælpe lindre disse symptomer.

Effekten af urter

Urter er nødvendig, hvis vi er på udkig efter en måde at vedvarende løbende næse og tykke sekret i næsen bølgende, der forhindrer os i at trække vejret. Intens, ofte irriterende lugt af urter, hvilket resulterer i udtynding af slim plukker næse. Den bedste og nemmeste behandling for deres anvendelse indånding. Til at udføre det, vi har brug for en skål, håndklæde, varmt vand og tørrede urter eller naturlige æteriske olier. Fyld en skål med 2 liter vand og tilsæt urter. Den mest effektive er timian, rosmarin, salvie, lavendel og mynte. Vi kan bruge en af dem eller gøre et mix. Fra de æteriske olier giver en særlig fyr, rosmarin, eukalyptus, lavendel, pebermynte og merian. Da olier har tilsættes en meget intens, vand til kun et par dråber, vil vi bruge de urter i en mængde på omkring 50 gram. Derefter vippe hovedet til skålen, dække sig med et håndklæde og inhalere damp. Indånding skal vare omkring 10 minutter.

Du må ikke Frifindelse for intens krydderier som kanel, ingefær, spidskommen, peber og peberrod. Det er rigtigt, at der er mirakler bold, men føjes til varme drikke eller fødevarer vil påvirke udtynding sekret i næsen. Ved fremstilling af retter også spare nogen hvidløg og løg, der indeholder flygtige olier hjælp med baktericid aktivitet. Disse olier kan ånde meget godt med det hakkede løg og hakket hvidløg.

Wrap bringe lindring

Bedste sinus smerte wraps er dem af salt og bønner: ærter og sennep. Et par håndfulde korn skal opvarmes i en gryde eller tidligere i ovnen, derefter udfylde dem linned eller lærred taske (du kan også bruge bomuld sokker) og wrap op. Bare fortsæt med salt, så det skal være en jod-brom salt helbredende, fås på apoteker. Almindelig bordsalt kan anvendes til inhalation - tilføje det til vand i stedet for urter og olier.

Disse foranstaltninger, selv om det var virkelig hjælpsomme, det skal ses som et supplement terapi korrekt, lægen har ordineret. Niedoleczone eller utilstrækkeligt behandlet bihulebetændelse vil vende tilbage, og du kan ende op med farlige komplikationer.