Hvad kan indikere øje smerte?

Hvad kan indikere øje smerte?

Som i tilfælde af andre betingelser kan herunder smerter i øjnene være forårsaget af mange faktorer. Nogle gange forårsaget af andre sygdomme, og til tider almindelig træthed ...

Lider smerte omkring det visuelle orgel spørge os selv, hvad der er på grund af denne betingelse, mens udkig efter en måde at afværge den. Hvor meget er intens smerte? Hvor almindelig? Hvor præcis er de placeret? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe os med at vurdere, om dette er en alvorlig medicinsk tilstand, og om det vil være nødvendigt at se en læge.

En almindelig årsag til øjet lidelser føler er irritation. De faktorer, der er ansvarlige for denne tingenes tilstand er den mest almindelige af alle former for allergener, såsom støv, støv blomst, cigaretrøg, etc. Eye smerter kan også være tæt forbundet med det arbejde, vi gør. Langsigtet øvelse øjet forårsager træthed. Særligt sårbare over for denne type af smerte i hans øjne er de mennesker, der arbejder ved computeren og dem, hvis arbejdsplads er for intens eller for lav lys. Selvom sygdommen ikke er for alvorlige, bør du tænke på et besøg i øjenlæge og ændring af arbejdsvilkårene.

Mere sjælden årsag til smerte i hans øjne er passagen af hornhinden eller bindehinden omkring fremmedlegemet. Et karakteristisk træk ved denne form for smerte er dens intensivering under blinke. Der kan også være et problem med vision. At undgå skader på optisk apparat, bør du straks gå til læge.

Eye smerter kan også indvarsle en alvorlig sygdom. En af dem er glaukom. I dette tilfælde har vi at gøre med en meget stærk anfald af pludselige smerter i øjnene, som kan stråle yderligere templer, bagsiden af hovedet, omkring kæben. Et andet symptom er smerter forbundet med synsproblemer - bliver billedet sløret, synsfeltet der er pletter, regnbue cirkler. En anden tilstand, hvor smerte kan forekomme øje (hævelse ved flytning af øjeæblet), kombineret med synsproblemer, inflammation af den optiske nerve.