Hvordan hurtigt og effektivt slanke fra lår og mave?

Hvordan hurtigt og effektivt slanke fra lår og mave?

Motion, piller, mirakel kost, eller måske noget andet? Hvordan hurtigt slanke fra livet og ned?

Hvordan slanke hurtigt med lårene?

Hvis du undrer dig over hvordan slanke fra lår før nytår, anvende en effektiv metode til vægttab 3i1, ved en kombination af kosmetik, motion og kost, bistået effektiv tilskud.

Nye metoder til at tabe sig i 2017

Ny oplæring kendte berømtheder på forsiderne af aviserne? Kost skræddersyet til din livsstil? Eller måske kosttilskud med naturlige ingredienser? Vi valgte den mest interessante og den mest effektive vægttab metode, der har nydt i 2017 den mest populære. Du vil lære, hvordan man effektivt kan slippe af med uønskede kilo inden starten på sommersæsonen, du læse om de seneste opdagelser inden for tilskud og vælge den bedste kost for sig selv. Se, hvordan vi tabe i år!

1. Kosmetik og pleje

Yderligere fedtet omkring lårene, sædvanligvis iboende i såkaldte. appelsinskal, hvilket er ubehageligt cellulite. Det er akkumuleret, uskøn fedt i lår og bagdel halskæder, dækket med et groft, bølget hud. Så hver gang du undrer dig, hvordan effektivt slanke fra lår, kan du ikke glemme det.

hvordan effektivt slanke

For denne del af kroppen alene ikke er nok diæt eller kosttilskud. Slankende lår er nødvendige for at understøtte vægttab, "udefra", ved hjælp af specielle kosmetik og passende massage, som ikke blot er med til at ændre fedt fra området lårmusklerne, men også styrke og opstramme huden i dette område, og derved reducere synligheden af cellulite. En sådan indsats også visuelt slanker omkring balder og lår.

Det bedste ville være anvendelse af særlige anti-cellulite cremer, der i sin sammensætning indbefatter blandt andet, koffein og opvarmning stoffer, f.eks. capsaicin, som stimulerer cellulær metabolisme og hjælp forbrænde fedt efter absorption i huden af lårene.

Hvor mange ganger skal bruges en dag kosmetik det afhænger af, hvordan du planlægger at tabe sig hurtigt. Top-smurt med succes to gange om dagen, og deres anvendelse til at forbinde til lymfe massage, f.eks.,. Ved hjælp af specielle handsker eller massage bolde. Sådanne foranstaltninger vil stimulere lymfekar i det subkutane væv og hjælper dræne lymfeknuder, og dermed - reducere mængden af fedt i lår og bagdel.

2. Øvelser

Fremragende resultater i tilfælde af slankende lår bringe blid motion opstrammende. Nå, men sandsynligvis du spekulerer nu som betyder "blid", og hvordan slanke hurtigt, uden anstrengelse?

Vi skynde med svaret: øvelser for maven behøver ikke at være udmattende! Selvfølgelig kører forventes at generere meget gode resultater i denne sag, men hvis du ikke kan lide meget overanstrenger dig selv, kan du altid vælge en anden, mere støjsvage slags praktiseres aktivitet. En god ide kan være at cykle normal eller stationær. De arbejder godt squats og lunges frem.

3. Kost og tilskud

Hvordan slanke hurtigt, er det kun sikkert! Vær sikker på at huske dette, og sammen med sportsaktiviteter og pleje kosmetik, bruge en ordentlig kost. Og det behøver ikke nødvendigvis slankende! Faktisk kan du spise nøjagtigt som før, kun at minimere andelen af sukker i kosten.

I stedet spiser masser af fibre, både opløselige (boghvede, ris) og uopløseligt (apple, citron osv). Denne måde, vil du have mindre fancy slik (propfuld forstand), og fremskynde stofskiftet. Du vil også have mere energi til at udøve.

Kost støtte drikke en stor mængde stadig vand (vask ud toksiner fra kroppen) og rød te (real booster for dit stofskifte). Desuden bruger kost piller, som indeholder meget koncentrerede ekstrakter af vægttab urter, planter og frugter, for eksempel. Med tilføjelsen af grønne kaffe, den peruvianske karse eller guarana.

Afslutningsvis husk: hvordan slanke hurtigt med lårene, er det kun ved hjælp af metoden 3i1 - kosmetik og pleje, motion og kost og tilskud på samme tid !!! Først da kan du virkelig forvente flotte resultater.

 

Hvordan hurtigt slanke mave?

Hvis du undrer dig over hvordan slanke fra maven, i begyndelsen af stop til tænke hvis overhovedet du kan. Det er bedre at straks tage handling. Det er vinter, sommer stadig har en masse tid. Hvis du starter nu, om sommeren har du en lækkert "radiator"!

Først enhver radikal diæt! Mange mennesker spekulerer på, hvordan slanke hurtigt, jeg tænkte straks på slave-typen Dukan kost. Intet kunne være længere fra sandheden.

Hvis du har tendens slanke på i vægt, vil fasten bringe din krop flere tab end fordele. Først, vil du føle elendigt. Mangel på vitaminer, mineraler og energi at gå på kompromis hele dit udseende, og som endnu ikke slanke efter dette, at se værre!

For det andet, garanteret yo-yo effekt. Desværre er den brutale sandhed er, at hvordan hurtigt du slanke, din krop så hurtigt ønsker at "gøre op" energitab. Kind forebyggende, lagre større mængder af fedt, "bare i tilfælde", og du slager på i vægt som følge af en mere end slanke ...

Sådanne aktioner vil afspejle dårligt på tilstanden af din hud - hvor hurtigt du slanke, din hud ikke har tid til at strække ordentligt på så kort tid, vil det være lidt fleksibel. Værre, hvis det efter dette tidspunkt også få vægt i yo-yo effekt, huden strækker endnu mere! En sådan hensynsløs adfærd kan gøre Dorobisz lidt æstetiske strækmærker.

Så hvad skal du gøre? Hvordan hurtigt slanke på en sikker måde? Den bedste start til at ændre spisevaner. Til en start, reducere mængden af sukker i din kost, men ikke straks og hurtigt, men i små skridt. F.eks. begyndelsen, starte med mindre sødet te og kaffe. Spis mindre slik og sodavand erstatte te eller vand.

Derefter tilsættes ingredienserne til din kost for vægttab egenskaber. Dette kan være rød eller grøn te, grøntsager rige på fibre og krydderier (f.eks. ingefær, kanel, chili, peber, etc.).

Gradvist, når du er vant til nye vaner, øge andelen af vægttab ingredienser i deres kost, og reducere andelen af sukker, fedt eller kulhydrater. Din kost understøtter de kondenserede ekstrakter fra planter, frugter og urter til vægttab egenskaber - i form af kosttilskud. Stimuler dit stofskifte og give kroppen med væsentlige under vægttab vitaminer og mineraler.

Desuden husk, at hvordan du slanke hurtigt, er det bedst at bruge øvelsen. Selvfølgelig behøver du ikke at gøre en tusind push-ups eller sidde-ups om dagen. Oprindeligt tilstrækkeligt, hvilket i tilfældet med spisevaner små - rette vanedannende mave, gå. Med tiden kan du tilføje en anden aktivitet, for eksempel

Kankusta Duo Forte
BEMÆRK: Distributøren af pillerne KANKUSTA DUO FORTE har et specielt tilbud til vores læsere, som gælder i en begrænset periode. Tilbuddet er knyttet til 100% tilbagebetalingsgaranti i forhold til den indkøbte slankekur, hvis den ikke vil give forventede resultater.
Kampagnen løber indtil:
Kampagnen er tidsbegrænset på grund af opbrugt lagerbeholdning