Hvordan til at passe dine tænder?

Hvordan til at passe dine tænder?

Vi lever i tider, hvor princippet om holde smilende. De, der af en ophævelse, er udsat for udstødelse og stigmatisering. Så lad os tage sig af sundhed og udseendet af dine tænder, så vi ikke spilde en eneste lejlighed til at smile.

Szuru, szuru, szuru ...

Hovedbestanddelen af mundhygiejne er regelmæssig børstning af tænder. Tandlæger anbefaler at børste dine tænder to gange om dagen - morgen og aften. Men ikke børste, tænder umiddelbart efter indtagelse af et måltid, når pH-værdien i munden er reduceret betydeligt, hvilket emalje udsættes for skader. Børstning, vent ca. En halv time, indtil pH stiger. Overdreven børste dine tænder er dårligt for tandemaljen og tandkød. Det skal også bemærkes, at brugen af fluortandpasta.

Tandtråd

For at forebygge huller i tænderne og tandkødssygdomme, skal du bruge tandtråd. Det giver dig mulighed for at tage sig af hygiejne tandmellemrum, som næppe kan rengøres med en tandbørste. Der ophobes også skadelige bakterier tænder. Af denne grund er anvendelsen af tandtråd er en integreret del af god mundhygiejne.

Vær ikke bange for tandlægen!

En tandlæge ingen rejser en temmelig behagelige associationer. Langt størstedelen af patienterne vælger at besøge tandlægen kun når de gives tegn på tandpine. Statistikkerne viser, at i Polen, næppe nogen besøger tandlægen regelmæssigt som en del af forebyggelsen. Dette er en alvorlig fejltagelse, fordi besøg hos tandlægen ofte hjælpe undgå fremtidige meget smertefulde behandlinger, der bliver nødvendige, hvis den akutte smerter lokaliseret i munden.

Tætning tænder

Dette er en forebyggende tandkirurgi, som indebærer dækker revner og huller i tænderne af en speciel fugemasse, der er designet til at beskytte de steder, der er sværest at børste. Tætning anbefales især unge børn, der forståeligt nok ikke manøvrere børsten samt voksne.

Brugen af ovenstående anbefalinger for at undgå for tidlig tab tudzież alle mulige komplikationer i forbindelse med uagtsomhed i forbindelse med mundhygiejne. Og hvem ved, om vi vil gavne meget mere værdifuldt, når en dagen smiler til nogen, der ville være i stand til at tilføje farve til vores liv.