I hvilke produkter vi kan finde de vigtigste vitaminer?

I hvilke produkter vi kan finde de vigtigste vitaminer?

Det er værd at huske på, at i den daglige kost bør kontrollere de ingredienser, der bringer os en stor mængde værdifulde vitaminer. Du bør derfor vælge måltider, som vil bestå af lige så mange næringsstoffer.

Omhyggelig stabling kost og vælge de korrekte produkter vil give os ikke kun føle sig godt, men også beskytter mod mangel, der kan resultere i tider virkelig alvorlige sygdomme og lidelser. Nedenfor er de funktioner, de enkelte vitaminer og vi foreslår, hvor man kan finde dem.

Vitamin A - forbedrer funktionen af ​​luftvejene, slimhinder støtte og forbedre blodcirkulationen. Leder du efter fødevarer rige på vitamin A, er det vigtigt at nå de lever, bælgfrugter, mælk, æg og andre mejeriprodukter. En væsentlig mængde af vitamin A har også fisk.

Vitamin B - B-vitaminer er involveret i at gøre proteiner, hormoner og enzymer, så det er nødvendigt at tage sig af tilstrækkelig mængde i kroppen. For at give den rigtige mængde af dette vitamin, henvises til kød, en stor mængde af grøntsager, nødder og bælgfrugter.

Vitamin C - støtter primært immunsystemet, beskytter os mod virus. For at tilvejebringe den passende mængde i kroppen, vælge citrus og en stor mængde af grøntsager med grønne blade.

Vitamin D - et vitamin, der spiller en vigtig rolle i styrkelsen knogler. Derfor bør dens passende mængde sikre, at personer, der lider af osteoporose. Større mængder findes i fiskeolie, fisk, svampe, æg og lever.

Vitamin E - et vitamin, der understøtter fjernelse af peroxider, med ødelæggende virkning på vores krop. Samtidig støtter kampen mod hjertesygdomme og hypertension. Større mængder findes i vegetabilske olier, bælg, nødder, spinat og broccoli.

Vitamin K - anti-inflammatoriske og analgetiske virkning, forbedrer knoglestruktur og har svampedræbende egenskaber. Store mængder findes i grøntsager, æg, mælk og ost.