Mavesår - symptomer og behandling

Mavesår - symptomer og behandling

De bruges til at blive kaldt "instruktørens sygdom" ved at associere med en stressende livsstil og uregelmæssig kost. Begge disse faktorer er ikke afhængig af positionen i dag. Hvordan man kan genkende dem, og hvordan man behandler dem?

Ud fra et biologisk synspunkt, dette tab af maveslimhinden, det kan også være duodenum. De kan variere i størrelse - fra få millimeter til flere centimeter i sin fremskredne stadier. Deres grunde er flere:

- Helicobacter pylori - bakterier, hvis tilstedeværelse kan bestemmes ved en blodprøve eller gøre testen tilgængelig på apoteket. Hendes tilstedeværelse overføres gennem mad eller spyt.

- Saltsyre -. En af komponenterne i mavesaft, ansvarlig f.eks. til neutralisering bakterier. Sine overskydende favoriserer rozwojom sår.

- Bile - tilbagetrækning af galde fra duodenum til maven mukøse skader membran.

- Stress, alkohol og cigaretter - alle disse elementer bidrager til overproduktion af syrer (herunder saltsyre).

De mest almindelige symptomer, der skal udarbejde vores opmærksomhed er: halsbrand, appetitløshed, oppustethed, smerter under brystbenet eller over navlen, sultfølelse eller bagning. Sværhedsgraden af smerte sker umiddelbart efter at have spist, det kan være ledsaget af kvalme og opkastning.

Den grundlæggende metode til at finde ulcera er endoskopi - indførelse af spiserøret gastroskop med Mini-Cam. På denne måde indsamler også vævssnit. Dette er nødvendigt, fordi de sår kan ændre sig i identiske udseende cancerceller.

I tilfælde af ulcus forårsaget af en bakterie Helicobacter sygdomme behandlet af antibiotisk terapi og narkotika afskærmning forstærkende slimhinde. Det sker, at kirurgisk behandling er nødvendig.

Besværlige symptomer på mavesår sygdom ordentlig kost kan lindre. Det viste sig, at cigaretrøg forårsager markant forbedrer udviklingen af hulrum og slimhinder. Det er tilrådeligt at udelukke fødevarer stegt, fed og krydret, sure og syltede grøntsager, kaffe, te, alkohol og sodavand. Læger anbefaler at spise en let mejeriprodukter, magert, kogte kød, gryn og gelé. Selvom sår påvirker mænd tre gange oftere end kvinder, i tider med høj stress og mange timers arbejdsdage, er vi alle i fare.