Om, hvor visse typer fodtøj ødelægger vores sundhed

Om, hvor visse typer fodtøj ødelægger vores sundhed

Selv om de kan være smukke, moderigtige eller endda behagelig, nogle slidte skotyper, at vi er tro mod vores sundhed selvmord. Hvilke sko er bedst kast af skabet?

Sko, vi bærer har længst ophørt med at udføre kun praktiske funktioner. I dag sko er bestemt ikke kun for at beskytte vores fødder fra mekaniske skader eller dårlige vejrforhold. Dag sko foruden dress, undertiden mærkevarer og meget dyre. Ofte er det sko kan bidrage til at deformere vores fødder eller helbred forværres. Dette er især tilfældet i forbindelse med flere typer. Den største trussel mod vores sundhed, ortopædkirurger og fodterapeuter med (læger fod), er de sko, som:
 

1. Japan

Disse, synes det, komfortabelt sommer sko, et mareridt læger. Ved denne, når walking på dem, flytte vægten af kroppen på forsiden af foden, kan være årsag til problemer med halluksami kaldes. "Spurs piętowymi" eller uæstetisk fortykket hud på fødderne. Men dette er kun halvdelen af problemet. Hyppige iført flip-flops kan faktisk resultere i endnu betændelse i bursae og forårsage generende rygsmerter og ben over hele deres længde. 

2. Arten af UGG Støvler

Denne vinter, varme og komfortable sko, selv om de er meget moderne og fremmet af mange berømtheder, kan i nogle tilfælde mere skade end gavn. Deres overdrevne blødhed og mangel på stabile såler kan føre til øget modtagelighed for ankel forstuvninger og andre skader. Desuden kan langvarig indholdet af denne type fodtøj fugt også føre til fodsvamp.

3. Høje hæle og stiletter

Sko med høje hæle og tynde hæle Det er den slags sko, som kan forårsage selv den største skade. Hyppig bære dem kan resultere i mange negative sundhedseffekter. Den alvorligste af disse er generende rygsmerter og kredsløbsproblemer (især når vi ikke er genetisk tilbøjelige). Daglige ifører høje hæle kan også forårsage fortykkelse af achillessenen, gigt og valgus fingre.