Pas på pneumokokker!

Pas på pneumokokker!

Pneumokokker bakterier er sygdomsfremkaldende eller på anden måde kaldes dwoinkami diplokokami. Er blandt de mest virulente, aggressive og farlige bakterier.

Pneumokokker er udbredt blandt mange børn, der ubevidst bliver bærerne. Pneumococci habitat er slimhinden i halsen og næsen. Tumling der er bærer behøver ikke at blive syg, især hvis du er ved godt helbred. Men når det kommer til nedsat immunitet og svækkelse af kroppen, de bakterier, der tidligere var i hvile, kan blive angrebet, gennemtrængende, f.eks. Til mellemøret eller bihuler og forårsager invasiv infektion.

Typer af infektion

Pneumokokker forårsager infektioner af varierende grader af farer, der kan opdeles i ikke-invasive og invasive infektioner. Invasive infektioner er mindre alvorlige, men mere almindeligt, og omfatter: lungebetændelse, bihulebetændelse, otitis media og conjunctivitis. Det anslås, at pneumokok er den mest almindelige årsag til bakteriel lungebetændelse hos voksne.

Invasive pneumokokinfektioner er mindre hyppige, men meget mere alvorlig infektion gruppe. I tilfælde af respiratoriske bakterier komme ind i blodet (såkaldte. Bakteriæmi) eller anden kropsvæske. Derefter kan pneumokokinfektion spredes, angribe forskellige organer og forårsage sygdom resulterer i alvorlige komplikationer eller endog dødsfald, såsom betændelse i hjernehinden, blodforgiftning (sepsis), lungebetændelse og bakteriæmi, endocarditis, bughindebetændelse, og mere. Pneumokokker er ansvarlige for cirka. Halvdelen af bakteriel meningitis meningitis hos voksne, hvilket ender i død i 30% af tilfældene.

Behandling

Apropos pneumokokach og dermed forbundne risici, er du nødt til at nævne de vacciner, som er afgørende for forebyggelse af bakterier. Vacciner mod pneumokok polysaccharid og er opdelt i skoniungowane. Den anden type vaccine er beregnet til børn op til 2 år, mens polysaccharidvacciner administreres til børn ældre.

Pneumokokker kan ikke ignoreres! Forårsage mange alvorlige sygdomme, som kan føre til invaliditet og død. Det er derfor vigtigt at beskytte dit barn.