Perle Bleue: anti-rynke creme med en naturlig handling

Perle Bleue: anti-rynke creme med en naturlig handling

Du ønsker at forbedre fasthed og elasticitet i huden, beskytter den mod yderligere aldring? Du drømmer om det, at glemme alt om rynker? Prøv den innovative creme Perle Bleue, baseret på naturlige aktive stoffer.

Aldringen af hudceller er en naturlig proces, der starter allerede ca. Tyve år. Barriere for at beskytte huden gradvist forsvinde, og masken kollagen mister sin elasticitet, hvilket fører til tab af fasthed. Med tiden på hans ansigt ser grimme linjer, rynker og misfarvning. Hvordan undgår jeg at disse processer? For at stoppe tegn på tidens gang, du nødt til at pleje huden ved hjælp af specielle produkter, der indeholder ingredienser, der hæmmer aldringsprocessen. Effektiv hjælp i denne opgave vil give cremen Perle Bleue, baseret på en række komponenter med dokumenteret effekt.

Formlen blev udviklet på en sådan måde, at de opfylder de vigtigste behov moden hud. Perle Bleue opererer på 5 forskellige niveauer:

- Strammer huden

- Gendanner sin elasticitet

- Reducerer rynker

- Justerer konturerne i ansigtet

- Beskytter mod slap tilstand.

 

Multitasking tillader fremstilling af sammensætningen af aktive stoffer, som er udvalgt på grund af den stærke egenskaber mod ældning og foryngende. Deres effektivitet bekræftes af talrige kliniske forsøg, udført på verdens største universiteter. De enkelte komponenter i de langsigtede udjævning rynker (selv efterligne), genoprette lipid lag af huden, genoprette sin fleksibilitet, neutralisere irritation, antioxidant og beskyttende funktion. Desuden giver de huden med vigtige vitaminer og mineraler, hvilket gør det bliver fast, glat og fugtet. Effektiviteten af behandlingen Perle Bleue bekræfter den brede salgsorganisation og udtalelser fra tilfredse kunder fra hele verden.

 

 

Hvordan søger creme Perle Bleue?

Til renset ansigt og hals, anvende en lille mængde af forberedelse. For at massere cremen, gør en energisk cirkulære bevægelser i retning af panden. Så bareback ansigt hurtige bevægelser. For at opnå de bedste resultater, skal du følge proceduren to gange om dagen i 3 minutter. De første virkninger af fugtgivende ses efter den første brug, og efter et par dage din hud vil gradvist blive glat!