Reverse jalousi eller misundelse af de tidligere partnere eller partner

Reverse jalousi eller misundelse af de tidligere partnere eller partner

Læs og lære, hvad de skal gøre i tilfælde af jalousi i et forhold med tidligere partnere, og hvad er de bedste måder for hende.

Hvordan ved jeg jalousi?

Jalousi er en slags baglæns frygt for tab af kærlighed, men en bindende partner af fortiden. Det påvirker folk, der elsker meget og ikke er i stand til at acceptere det faktum, at din partner bruges til at leve i forhold med en anden person, især når det kom til engagement eller ægteskab. Jaloux person, tvivler den aktuelle følelse og sin position i dette forhold. Hvis der på dette tidspunkt ikke løser problemet med jalousi, følelse det vil fortsætte med at vokse, indtil du bliver til tvangspræget tænkning om tidligere partnere, der vil begynde at påvirke den reelle svaghed af de nuværende følelser og relationer, og kan endda føre til dens opløsning.

Hvordan skal man behandle med jalousi af tidligere partnere?

For at slippe af med de tanker om fortiden partner, og dermed "helbredt" med misundelse:

1. Accepter det faktum, at hver af os har en fortid. Det er svært at forvente, at det vil være anderledes, når vi træder ind i et forhold med en voksen. Fortiden kan ikke slettes, så den nemmeste løsning er at forene med hende. Desuden erfaringerne fra tidligere forhold gør klogere og tillade partnere for at undgå skadelige fejl

2. Husk at dets egenart og forsøge ikke at blive sammenlignet med de tidligere - af en eller anden grund, efter alle disse mennesker tilhører den. Fokus på de nuværende øjeblikke og værdsætte dem. Læg mærke til snak om deres daglige resultater, at være opmærksom på deres egen tiltrækningskraft. Tænk på dig selv på en positiv måde.

3. Tage sagen i egen hånd. Jalousi er din fornemmelse, og selvom partner vil overbevise dig om deres kærlighed og mangel på relevans tidligere forhold, så længe du ikke vil tro, vil jalousi stadig røre dig.

4. Saml egne interesser, nye venner og nye oplevelser. Gøre egen tilfredsstillelse og lykke i den anden person er en kort vej til slutningen af forholdet.

5. Tal med din partner først og fremmest, samt med venner og familie. Del dine bekymringer med dem, navngive dem og lytte til udtalelse fra folk, der kommer. Misforståelser og vanskelige situationer er den primære måde at håndtere jalousi. Hvis du ikke kan slippe af med de tvangstanker om fortiden partner, gå til en terapeut, der kan hjælpe dig med at forstå dine følelser og løse problemer.