Signilight Plus: middel mod hævede, trætte ben

Signilight Plus: middel mod hævede, trætte ben

Hævelse af benene er resultatet af diffusion af vand fra blodet ind væv ved karvæggen. For at kompensere, er du nødt til at handle direkte på det vaskulære system.

De er præcis, hvad møder Signilight Plus kosttilskud indeholder naturlige aktive ingredienser til at understøtte korrekt omsætning og blodtryk. Tillægget består af:

- biloba Ginkgo - rig på antioxidanter for at støtte arbejdet i sindet og blodkar, lindrer smerter og hævelse af benene er forårsaget af forsnævrede arterier

- magnesium citrat har en gavnlig virkning på nervesystemet og blodcirkulation, sænker blodtrykket, støtter arbejdet af neurotransmittere i hjernen, opretholder normale niveauer af magnesium i blodet, beroliger kroppen

- zinkgluconat spiller en vigtig rolle i stofskiftet og celle regenerering; har antioxidant, det understøtter operationen og kroppens modstandskraft over for barske miljøer

- coenzym Q10 - nødvendige for korrekt drift af kroppen, har egenskaberne for at sænke blodtrykket, forbedrer iltningen af ​​cellerne, det forhindrer hjertesvigt.

Med sådan en målrettet indsats Signilight Plus effektivt lindrer hævelse i fødderne, der genereres som følge af træthed, krop overophedning eller forkert livsstil (mange timer siddende kost, der indeholder for meget salt, vandmangel eller protein i kroppen, alkohol). Præparatet ikke kun lindrer smerter og reducerer hævelse, men også forebygger gentagelse af disse vedvarende symptomer. Desuden langsigtet regenererer kroppen, forbedre arbejdet af blodkarrene og beskytte mod negative påvirkning af eksterne faktorer. Efter et par dages brug vil du bemærke forskellen - hævelse, kramper og prikken gradvist forsvinde, vil dine ben ser naturlig igen, og gang kan være trættende og irriterende!

 

 

Hvordan man bruger et kosttilskud Signilight Plus?

For de bedste resultater, tage 1 kapsel to gange om dagen, før morgenmad og aftensmad, med masser af vand. Andre anbefalinger vedrørende anvendelsen kan anbefale en læge eller ernæringsekspert. Vær sikker på at ikke overskride den anbefalede dosis, og i løbet af tilskud til at tage sig af en afbalanceret kost og moderat aktiv livsstil. Præparatet kan ikke tages af gravide kvinder, ammende kvinder, mennesker allergiske over for en ingrediens og har problemer med blodpropper.