Sort, grøn eller rød - hvilken te er den sundeste?

Sort, grøn eller rød - hvilken te er den sundeste?

Te er en af ​​de mest populære drik i verden. Afhængigt af hvilken type, kan du have forskellige egenskaber og virkninger på kroppen på en anden måde.

Sort - stimulerer eller beroliger

Den mest populære og mest drukket te. Men der relativt få sundhedsfremmende egenskaber, i forhold til resten. Det betyder ikke, dog, at har dem så lidt at stoppe hende drikkeri. Nu, sort te indeholder mange flavonoid forbindelser med antioxidant aktivitet, eller anti-tumor og anti-aging. Flavonoider kan lindre betændelse og have en positiv effekt på det kardiovaskulære system - forsegle blodkarrene og lavere blodtryk.

På grund af det høje indhold af koffein, kaffe stimulerer sort. Men det kan fungere afslappende, forudsat at vi brew det længere end tre minutter. Her, trods alt, være omhyggelig - te brygget alt for længe mister sin bedste smag og bliver mindre spiselig.

Desuden te beskytter mod karies og udvikling af skadelige mikroorganismer i fordøjelsessystemet. Den indeholder C-vitamin, K og B-vitaminer er også kendt gavnlige virkninger wraps til trætte øjne, lavet med sort te. De hjælper til at reducere synlighed og indflydelse rødme slapper de røde, overbebyrdede øjne. Wraps kan fremstilles ud fra almindelig teposer motortrafikvej, iblødsætning i sin essens podninger.


Grøn - forlænger livet

Den populære hovedsagelig på grund af dens smag, stimulerende egenskaber og lette vægttab. Faktisk er det meget aromatisk, perfekt renser kroppen af ​​toksiner, fremskynde stofskifte, og energi til hele time. I sidstnævnte aspekt den overlegne kaffe, som stimulerer stærk, men en kort tid. Teina indeholdt i grøn te, mens de arbejder i lang tid og letter koncentration i flere timer, kun én drink cup bryg.

Sort te fremstilles ved fermentering af grønne teblade. Denne proces tager dem en masse ernæringsmæssige værdier, så grøn te kan betragtes som sundere - forlader efter valsningen højre væk tørke. Det beriger vores kost med flere mikro og makro, for eksempel jern, fluor, kobber, mangan, jern og calcium. Grøn te indeholder en stor mængde af vitaminer og antioxidanter. Pita regelmæssigt forlænger livet. Det stimulerer maven til at producere mavesyren og fremskynder blæren. Med garbnikom beskytter os mod kræft. Det har ulcusbekæmpende egenskaber og sænker kolesterol.

Rød - forbrændinger og renser

For at danne en rød te blade kort tid efter mødet udsættes for kortsigtet gæring. I løbet af denne tid, de tager en rød farve og karakteristiske smag gevinst. Infusion af denne type te er også kendetegnet ved et højt indhold af tanniner, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Desuden forbedrer cirkulation og humør og driver værket af leveren. Ingen anden te hjælper ikke, men så intens brændende fedt som bare rød. Det fremskynder tarmudrensning virkninger af blæren og produktion af mavesyre. Dette fremmer bedre fordøjelse og dermed øger stofskiftet og kaste overskydende vægt.